En helt (u)vanlig fredag i slutten av juli

Det var litt for kjølig til å sitte ute og lese avisene i dag. Det hjalp ikke at sola av og til kikka fram bak skyene. Vinden som slo til av og til hadde en kjølig undertone… Kristin og jeg så på hverandre og tok koordinert med oss kaffekrus, termokanbne og aviser inn og fortsatte å lese avisene i stua. Vi rakk ikke over alt, for det var mye interessant.

I Aftenposten fant jeg et innlegg av en jente på 17 år som fortalte om sin diagnose: schizofreni, mens Am-magasinet hadde en artikkel om det samme temaet.

Jeg fant mer spennende i A-magasinet om ungdom og seksualitet og et lite intervju med Christian Kjeldstrup «Matmesteren» som er opptatt av Fernando Pessoa… Et søk på nettet på hans navn bragte meg i kontakt med bloggen ckfarum.blogspot.com – en blogg hvor jeg finner et innlegg om utdannibngsrevolusjonen med henvisning til et TED-foredrag av Ken Robinson og hvor C.K.Farum deler egne refleksjoner rundt temaet. Mat for tanken og mat for mons…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s