Ulvøya rundt på tre minutter…

På formiddagen søndag den 2. august padla vi Ulvøya rundt. Endelig fikk vi prøvd kanoen i år. (Videoen kommer her snart).

Været søndag den 2. august avvek ikke veldig mye fra sommerværet ellers; uberegnlig og ustadig. Yr hadde meldt dårlig vær på´morgenen og godt ut over dagen. Det ble helt omvendt! Da vi besøkte Emma og tok en tur til Karlsrud skole (Emma gikk hele veien og ville absolutt ikke sitte i vogna), ble vi overfalt av et skybrudd. Heldigvis kunne vi stå under tak hvor vi fordrev tiden med å se på bilder og på «Dyrevenn» på mobilen. Etter hvert klarnet det opp og vi kunne bevege oss mot Emmas hus. Da vi kom til Lambertseter senter starta det igjen… solregn riktignok men ganske så kraftig. Vi søkte skydd, men Emma ble litt rastløs og vi bestemte oss for å trille videre. Vi ble gjennomvåte på få meter…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s