An, auf, hinter, in…

2015-09-21_20-55-30

Lørdag og søndag 19-20/9) dro vi til Kiel sammen med svigerfar Eyolf. En hyggelig opplevelse med mye prat, mat og vin. Jeg elsker å spise når man er i bevegelse. På lørdagen spiste vi 5-retter (egentlig 7 for vi fikk både en starter og en hvilerett) og på søndagen 3-retter. Den siste nøt vi helt akterut i båten med utsikt mot horisonten og enkelte lasteskip som krysset vår vei. Jeg tror jeg er mest tilhenger av 3-retter – at det er litt mer mat og at man får litt mer tid på den enkelte retten. Menyen bestod av: skalldyrterte, kalvefilet og creme brület mens 5-retteren bestod av jordskokk med Frøya-laks og trøfler, vaktel med gnocchi og bønner, ravioli med foie gras og oksehale (mest mørt oksehalekjøtt), piggvar med tagliatelle og estragon og til slutt bakverk med is. Ellers spiste vi hamburger og ostepølse (bare jeg…) og drakk øl.

Vi spilte Yatzy (Eyolf er uslåelig!) og en tur i baren på toppen rakk vi også. Shopping ble det lite av for butikkene var søndagsstengte! En tur på jernbanestasjonen og en belgisk vaffel (ganske søt…) ble høydepunktet på landgangen.

Takk for en veldig hyggelig tur!

Eyolf og Atle skåler Kristin skåler Eyolf og Kristin på dekk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s