Selvtillit og det å bli sett

I dagens A-magasin forteller datteren til Kaci Kullmann Five om sin oppvekst med en mor som ofte ikke hadde tid til henne. Bildet av moren er en som sitter i stolen foran vinduet og leser dokumenter. Når datteren, Christina, skal ha skoleavslutning og er med i teaterstykket kikker hun ut gjennom kulissene for å så om mamma likevel kommer. Kaci er forsinket fra en sesjon på Stortinget og når ikke fram i tide.

Cristina har skrevet en bok og sier at hun «ville ha vært en annen om moren hadde tatt andre valg, kanskje en person med mer selvtillit». Svært interessant! Jeg tror på sammenhengen mellom å bli sett og elsket. Blir du ikke sett føler du deg ikke elsket og du blir usikker på din egen rolle. Hvordan var det i mitt hjem med en mor som var veldig innelukket og selvopptatt på grunn av at hun i perioder var psykisk syk? En mor som var fraværende nesten et helt år fra jeg var tre til 4? Dette må jeg dukke mer ned i.

Lenke til artikkelen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s