Annotation

Jeg må skrive og gule ut i dokumenter jeg leser. Etter hvert leser jeg mye på nettbrett. Synes at det fungerer bedre enn å lese på en PC-skjerm. Utfordringen er at dokumentene kommer i ulike formater (html, pdf mfl.) og at programmene for annotering (streke under, gule ut, skrive) er proprietære og maskinbaserte. Hvis jeg vil dele får jeg ofte ikke med notatene (de som jeg skriver inn på gule lapper i dokumentet). Nå har jeg funnet en vei inn. Det involverer Adobe reader (gratis), Dropbox og nett-tjenesten pdfcrowd. Med Adobe reader kan du annotere pdfer via iPad og PC/Mac og lagre den annoterte kopien på Dropbox. Websider kan du annotere ved hjelp av tjenesten pdfcrowd.com og laste opp på Dropbox. Så kan du annotere siden ved hjelp av Acrobat reader. Noen som vet om en enklere og bedre måte å gjøre det på?

Save to PDF

<iframe  src=«http://www.nrk.no&raquo;></iframe>


			

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s