Ansnes og Beethoven og konteksten

Jeg skal starte på et Klassisk prosjekt.. Et prosjekt med å lære meg litt mer om klassisk musikk. Om kjente komponister og den tidsepoken de levde i. Det handler både om historie og musikk. I den forbindelse søkte jeg litt på youtube. Der fant jeg en video med Leif Ove Ansnes hvor han fortalte litt om sitt Beethoven-prosjekt. Der fortalte han også at han har valgt å flytte flygelet inn midt i orkestret for at han skal ha en nærhet og en mulighet til bedre å oppfange samspillet med de andre instrumentene. Han sa også at det ofte er en konflikt mellom klaverspilleren og de andre instrumentene. Interessant. Til og med der er det det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s